Välittäjämme

Pia Ajamo

Myyntipäällikkö, KiLAT

Olen myyjä. Olen aina ollutkin - on sitten ollut kyse lörtsyistä tai liike-elämän lahjoista, kuumavesipulloista tai kodeista. Myyntikokemusta on kertynyt yli 30 vuotta. Kiinteistönvälitysalan liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT) on suoritettu ja minulla on useamman vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta.

Tykkään työstäni ja teen tätä puhtaasti rakkaudesta lajiin. Pyrin sinnikkäästi kohti tavoitteita eikä periksi antaminen oikein sovi suunnitelmiini.

Olen kolmannen polven sammattilainen ja jos tapaat minut kylämme ruokakaupassa, tule rohkeasti juttusille. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa, ensiasunnon ostaja tai sijoittaja tai muuten vain asunnonvaihtoa suunnitteleva, ota minut avuksesi, niin hoidetaan homma yhdessä maaliin.

Soita vaikka heti!

Pia Ajamo

050 537 3845

pia@krv-lkv.fi


Riitta Väänänen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, Kaupanvahvistaja

Olen Lohjan ja lähialueet hyvin tunteva aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. Hoidan asiakaskohtaamiset lämmöllä ja aidosti positiivisella asenteella, asiakkaita kuunnellen. Teen työtäni ihminen ihmiselle, täydellä sydämellä ja juuri nämä ominaisuudet johtavat onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. 


Aloitin kiinteistönvälitysalalla 2016 ja kiinteistönvälittäjätutkinnon suoritin 2017. Työskentelin ensimmäisen vuoteni välittäjänä Espoon Tapiolassa josta siirryin Lohjalle. Olen ollut palkittu myyntityössäni ja tämä on työ, johon minulla on kova palo vuodesta toiseen. Perustin yritykseni keväällä 2022 ja haasteellisesta asuntomarkkinatilanteesta huolimatta olen saanut kasvatettua vuodessa yritystäni niin, että minulla on kaksi huipputekijää töissä ja oma liiketila Lohjan Kauppakadulla, aivan torin ja linja-autoaseman läheisyydessä. 


Poikkeamme muista myös sillä, että yritykselläni on selkeä hinnoittelu. Ajatukseni on ollut tarjota asiakkaille timanttista palvelua, kohtuuhinnalla. 


Anna meidän auttaa juuri sinua asunnon myynti- tai ostoaikeissa. 


Riitta Väänänen 

045 111 2353

riitta@krv-lkv.fi

Tiina Ekström

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

30 vuotta asiakaspalvelun parissa työskennelleenä inspiroidun edelleen ihmisistä, heidän kodeistaan ja tarinoista niiden takana. Ja kuten aina ennenkin, työssäni kaikkein tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Olenkin saanut paljon kiitosta optimistisesta ja aurinkoisesta asenteesta, sekä laadukkaasta työnjäljestä. Kiinteistönvälittäjän tutkinnon suoritin vuonna 2019.

 

Maalaistalon tyttönä pidän rivakasta työnteosta; olen tottunut tarttumaan lapioon kuin lapioon. Lisäksi omaan vuosien kokemuksen asuntojen remontoinnista sekä sisustamisesta ja viimeisimpänä projektina itserakennettu omakotitalo Siuntioon.

 

Tällä asenteella ja kokemuksella saamme varmasti yhdessä asuntosi parhaat puolet esiin. Ideoin myös halutessasi pienenkin budjetin muutos- tai korjausvaihtoehtoja. 

Autan ilomielin kaikissa asuntoasioissa, joten ota yhteyttä niin tartutaan toimeen!


Tiina Ekström

050 5565 790

tiina@krv-lkv.fi