Riitta Väänänen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja 

(tunnus: 402000/1492)

puh. 045 111 2353

riitta@krv-lkv.fi


Pia Ajamo

Myyntipäällikkö, KiLAT

puh. 050 537 3845

pia@krv-lkv.fi


Tiina Ekström

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

puh. 050 5565 790

    tiina@krv-lkv.fi

Yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua 

Olemme Lohjan ja lähialueet hyvin tunteva aktiivinen ja ammattitaitoinen myyntitiimi. Hoidamme asiakaskohtaamiset lämmöllä ja aidosti positiivisella asenteella. Teemme työtämme ihminen ihmiselle, täydellä sydämellä ja juuri nämä ominaisuudet johtavatkin onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Hoidamme toimeksiannot alusta loppuun asti yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. 


Yritys Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen (SKVL). Edunvalvontajärjestöön kuuluminen tuo myös asiakkaillemme turvaa sekä valvottua laatua. Saamme heti tietoomme ajantasaiset lakitiedot ja uusimmat säädökset sekä mahdollisuuden kouluttautua alan parhaiden asiantuntijoiden opissa. SKVL myös valvoo, että sen jäsenet noudattavat hyvää välitystapaa sekä alan yhteisiä pelisääntöjä.  


Toimimme pääosin Lohjalla, Vihdissä, Kirkkonummella ja Siuntiossa. Palveluihimme kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kauppakirjojen laatimiset, kaupanvahvistamiset, vakuusarviointien tekemiset pankkiin, perukirja-arviot sekä vuokravälityspalvelut. 


Kohteemme ovat näkyvissä Etuovi, Oikotie ja SKVL:n portaaleissa. Ikkunamainontaa on vilkkaalla Lohjan Kauppakadulla torin läheisyydessä. Somemainontaa teemme aktiivisesti Instagram ja Facebook. Lisäksi meillä on myös lehtimainontaa.


Palvelemme mielellämme juuri sinua kaikissa asunnon- ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Ollaan yhteydessä!


Ystävällisin terveisin:


 Riitta, Pia ja Tiina