puh. 045 111 2353

riitta@krv-lkv.fi

Yksilöllistä ja ammattitaitoista palvelua

Olen Lohjan ja lähialueet hyvin tunteva aktiivinen ja ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä. Hoidan asiakaskohtaamiset lämmöllä ja aidosti positiivisella asenteella. Teen työtäni ihminen ihmiselle, täydellä sydämellä ja juuri nämä ominaisuudet johtavat onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin. Hoidan toimeksiannot alusta loppuun asti yksilöllisesti ja asiakkaan tarpeita kuunnellen. Minut onkin palkittu työssäni huippumyyjänä.


Yritykseni on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen. Edunvalvontajärjestöön kuuluminen tuo myös asiakkailleni turvaa sekä valvottua laatua. Itse saan ajantasaiset lakitiedot ja uusimmat säädökset sekä mahdollisuuden kouluttautua alan parhaiden asiantuntijoiden opissa. Tarvittaessa saan neuvoja ja apua alaan perehtyneestä lakineuvonnasta.

Skvl valvoo, että jäsenet noudattavat hyvää välitystapaa sekä alan yhteisiä pelisääntöjä.


Toimin pääosin Lohjalla, Vihdissä ja Siuntiossa. Palveluihini kuuluu kiinteistönvälityksen lisäksi kauppakirjojen laatimiset, kaupanvahvistamiset, vakuusarviointien tekemiset pankkiin, perukirja-arviot sekä vuokravälityspalvelut.


Palvelen mielelläni juuri sinua kaikissa asunnon- ja kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Ollaan yhteydessä!