Yritys

SKVL jäsen

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen (SKVL). Edunvalvontajärjestöön kuuluminen tuo myös asiakkaillemme turvaa sekä valvottua laatua.

Saamme heti tietoomme ajantasaiset lakitiedot ja uusimmat säädökset sekä mahdollisuuden kouluttautua alan parhaiden asiantuntijoiden opissa. SKVL myös valvoo, että sen jäsenet noudattavat hyvää välitystapaa sekä alan yhteisiä pelisääntöjä.

Kiinteistönvälitys Riitta Väänänen LKV on Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsen.

Tutustu meihin

Välittäjämme

Pia Ajamo

Myyntipäällikkö, KiLAT

Olen myyjä. Olen aina ollutkin – on sitten ollut kyse lörtsyistä tai liike-elämän lahjoista, kuumavesipulloista tai kodeista. Myyntikokemusta on kertynyt yli 30 vuotta. Kiinteistönvälitysalan liiketoiminnan ammattitutkinto (KiLAT) on suoritettu ja minulla on useamman vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta.

Tykkään työstäni ja teen tätä puhtaasti rakkaudesta lajiin. Pyrin sinnikkäästi kohti tavoitteita eikä periksi antaminen oikein sovi suunnitelmiini.

Olen kolmannen polven sammattilainen ja jos tapaat minut kylämme ruokakaupassa, tule rohkeasti juttusille. Oletpa sitten myymässä tai ostamassa, ensiasunnon ostaja tai sijoittaja tai muuten vain asunnonvaihtoa suunnitteleva, ota minut avuksesi, niin hoidetaan homma yhdessä maaliin.

Soita vaikka heti!

Riitta Väänänen

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä, Kaupanvahvistaja

Olen kolmen lapsen äiti ja asunut Lohjalla yli 20 vuotta ja Vihdissäkin aikoinani lähes 15 vuotta. Tunnen Lohjan ja lähialueet kuin omat taskuni. Hoidan asiakaskohtaamiset lämmöllä ja aidosti positiivisella asenteella, asiakkaita kuunnellen. Teen työtäni ihminen ihmiselle, täydellä sydämellä ja juuri nämä ominaisuudet johtavat onnistuneisiin asuntokauppoihin ja tyytyväisiin asiakkaisiin.

Aloitin kiinteistönvälitysalalla 2016 ja kiinteistönvälittäjätutkinnon suoritin 2017. Työskentelin ensimmäisen vuoteni välittäjänä Espoon Tapiolassa josta siirryin Lohjalle. Olen ollut palkittu myyntityössäni ja työmoraalini on kova. Kaiken lisäksi rakastan tätä työtä – tämä on työ, johon minulla on kova palo vuodesta toiseen.

Autan mielelläni kaikissa asuntoasioissa.

Tiina Ekström

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

30 vuotta asiakaspalvelun parissa työskennelleenä inspiroidun edelleen ihmisistä, heidän kodeistaan ja tarinoista niiden takana. Ja kuten aina ennenkin, työssäni kaikkein tärkeintä on tyytyväinen asiakas. Olenkin saanut paljon kiitosta optimistisesta ja aurinkoisesta asenteesta, sekä laadukkaasta työnjäljestä. Kiinteistönvälittäjän tutkinnon suoritin vuonna 2019.

Maalaistalon tyttönä pidän rivakasta työnteosta; olen tottunut tarttumaan lapioon kuin lapioon. Lisäksi omaan vuosien kokemuksen asuntojen remontoinnista sekä sisustamisesta ja viimeisimpänä projektina itserakennettu omakotitalo Siuntioon.

Tällä asenteella ja kokemuksella saamme varmasti yhdessä asuntosi parhaat puolet esiin. Ideoin myös halutessasi pienenkin budjetin muutos- tai korjausvaihtoehtoja.

Autan ilomielin kaikissa asuntoasioissa, joten ota yhteyttä niin tartutaan toimeen!